donderdag 20 maart 2014

Sally Hansen - Hot Lava

Het merk Sally Hansen heeft een vrij groot assortiment met ontzettende mooie lakjes! 1 Nadeel, de lakjes vallen niet onder budget en zijn dus aan de prijzige kant, de normale prijs per lakje ligt op ongeveer €9 à €10,-. Dit lakje van Sally Hansen kreeg ik tijdens Kerst, een ontzettende mooie kleur die ik expres wilde bewaren voor het moment dat de zon weer zou gaan schijnen!Hot Lava is een ontzettende mooie subtiele oranje nagellak. De kleur is echt heel licht oranje en door de shimmer finish is deze niet zo knallend in your face.


Hot Lava is een lakje uit al een wat oudere collectie, maar daardoor niet minder mooi. De kleur vind ik zelf erg mooi en dit is echt een oranje tint die gewoon goed draagbaar is. Waarbij in ieder geval niet alle Nederlanders denken: goh ben jij nu al in Koningsdag/WK/EK stemming? 

De lak brengt prima aan en de kleur dekt met 2 dunne laagjes. In het zonnetje glanst de lak erg mooi, maar een topcoat is altijd goed om aan te brengen, voor zowel de glans als de houdbaarheid van de lak!

Hebben jullie lakjes van het merk Sally Hansen? Wat vinden jullie van dit merk? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations