dinsdag 25 maart 2014

[Swatches] Catrice Sand'Sation #2

Na deel 1, kan natuurlijk deel 2 ook niet missen van de Sand'Sation lakjes! Je begrijpt inmiddels wel dat ik flink aan het swatchen ben geslagen om op tijd alle 24 lakjes uit de Luxury Lacquers te swatchen voor jullie! Opdat jullie zelf nog jullie favorieten kunnen scoren!

Strawberry BAYquiri


Strawberry BAYquiri is een rood/rozige tint liquid sand, niet een hele felle rode aardbeientint dus! De lak dekt met twee laagjes en ik kan bij dit lakje oprecht zeggen dat ik voor het eerst een fatsoenlijk kwastje ben tegengekomen in deze collectie. Mooi rond afgesneden en niet té breed.

It's a PINKini World
 Een mooie roze liquid sand kan natuurlijk ook niet ontbreken! Deze lak dekt met twee laagjes.

Tropi'Coral
Tropi'Coral is een lichte roze lak. Waarschijnlijk is het de bedoeling van Catrice geweest om een koraalkleur te maken, maar daar vind ik hem zelf net even te licht voor. Overigens verder wel een erg mooie kleur. 2 Laagjes op bovenstaande swatch.

Waikiki Peach
Waikiki Peach is een perzikkleurige liquid sand. Erg mooie lak! De kleur zelf is ietsies lichter dan de andere kleuren en kan daarom best een extra laagje gebruiken. Hierboven zie je twee lagen lak.
 
Conclusie: Wederom weer vier prachtige kleurtjes! Het verhaal van de kwastjes gaat natuurlijk gewoon door... Ik blijf het gewoon maar lekker herhalen met de hoop dat Catrice al dat geklaag ooit eens zat gaat worden. Dus bij dezen: Beste Catrice! Doe alsjeblieft iets aan die verschrikkelijke kwastjes!!

Wat vinden jullie van de kwastjes van de Luxury Lacquers van Catrice? Ook zo'n drama of valt het bij jou mee?

1 opmerking:

  1. Oeh ik vind ze toch wel erg mooi! Ik heb twee lakken uit de Luxury Lacquers lijn, één kwastje daarvan was prima en de ander was niks. Ik snap ook niet goed hoe dat kan. Andere merken hebben toch ook de kwastjes prima voor elkaar, zo moeilijk kan het toch niet zijn? ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations