donderdag 13 maart 2014

Instagram #11

Goedemorgen! Natuurlijk ook deze week weer een nieuw persoonlijk artikel! Aangezien ik deze week nogal wat foto's gemaakt heb, heb ik voor deze week een selectie aan foto's uitgekozen. Mocht je graag alles eens willen bekijken dan kun je mij altijd volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.Mijn lieve luie mannetje!


Mijn Dilmah Theepakket! Ik mocht heerlijk deze lekkere theetjes uittesten. Mijn favoriet is absoluut de groene peppermint leaves with ceylon cinnamon! 

Wat nageltjes gezet! Er zijn er meer geweest alleen daar komen de foto's wat later van!

Lebberdoos, nouja niet helemaal een doos aangezien het een mannetje is. Maar ach!

In mei wordt Blacky alweer 10 jaar. En dit was serieus de eerste keer in haar hele leven, dat mevrouw vrijwillig 5 minuten op schoot heeft gezeten!

Zondag was het heerlijk weer en ik heb lekker een rondje Twiske (recreatiegebied) gewandeld! Hele mooie omgeving en fijn om even rond te wandelen!

Eind van de middag scheen dat lekkere zonnetje nog in de voortuin en ik had nog een hoop lakjes liggen die geswatcht moesten worden. Dus hoppa alles mee de voortuin in, er hebben een hoop mensen raar staan kijken, maar het was het waard! Mooie zonnige swatches!

Deze week staat voor mij in het teken van twee toetsen. De kennisbasistoetsen voor de pabo. Deze zijn nieuw en testen de eigen vaardigheid. Maandag had ik rekenen en ik raakte nogal gestresst van alleen al de oefenvragen, zie hierboven! Hopelijk heb ik er een voldoende van kunnen maken! Vandaag heb ik de taalvariant... Wish me luck!

Gisteren scheen ook nog lekker het zonnetje en omdat ik nog wat voor mijn toetsen wilde leren ben ik lekker met Blacky weer in de voortuin gaan zitten.

Haha achter deze foto zit nogal een verhaal! Verschoor lag heerlijk op de leuning van de bank te slapen en meneer viel er dus af. Halverwege tijdens het vallen begint hij te likken, valt op de bank met zijn kont omhoog in bovenstaande houding.. En maar door likken haha. Dat koppie die hij erbij trok: 'Joh wat lach je nou? Dit was allemaal gepland hoor, ik viel echt niet!'.

 
 

3 opmerkingen:

 1. Wat super day blacky op schoot bleef liggen en wat lekker dat hij mee naar buiten kon. Zo te sien had jij het ook naar je zin met het mooie weer. Die laatste foto van Verschoor is zo leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry voor de typefoutjes, mijn berichtje was eerder weg dan de bedoeling was....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh joh geeft niet. Heb het zelf ook vaak, vooral via de telefoon! Heb me zeker vermaakt met dit mooie weer!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations