vrijdag 21 maart 2014

[Swatches] Catrice Million Brilliance #1

Afgelopen weekend liet ik jullie al wat snelle foto's zien van de Luxury Lacquers! Ik heb eindelijk tijd gevonden om te beginnen met swatchen! Vandaag laat ik jullie de eerste vier lakjes uit de Million Brilliance lijn zien! Benieuwd naar de swatches? Scroll dan snel omlaag!

BRIGHTsmaid


Het allereerste lakje is een zilveren glitterlak. De Million Brilliance lakken zijn allemaal wat grove glitterlakken met fijne en grove glitters. Het eerste laagje vond ik erg sheer. Toch dekt de lak redelijk met 2 à 3 laagjes, dit ligt een beetje aan hoe dik je de lak aanbrengt. 

Glitz Carlton

Oeh deze vind ik erg mooi! Een blauwe glitterlak! De lak dekt wederom weer redelijk met 2 lagen. Een derde laag vult het laatste beetje sheerness net wat meer op. 

Glitterama

De groene glitterlak is iets minder dekkend dan de zilveren en de blauwe. Op de swatches hierboven zie je 3 laagjes lak. Het aanbrengen van deze lak ging wat rottig... zie hieronder waarom!

Schots en scheve kwast! Grmbl Catrice! Wel de lakken zo duur maken, maar er geen fatsoenlijke kwastjes bij doen. Naast dat ik ze overdreven breed vind, zijn ze vaak niet goed afgesneden, of zoals hierboven gewoon hartstikke scheef! Ervaren jullie dit ook met de kwasten van Catrice? 

The Big Bling Theory

Het laatste lakje van dit artikel. De paarse! Ook deze lak vind ik net ff iets sheerder dan de zilveren en blauwe variant. Hierboven zie je twee laagjes lak, waarschijnlijk is de dekking met een derde laagje wel iets beter!

Conclusie: Deze eerste vier lakjes vallen zeker niet tegen! De glitterlakken kun je ook altijd aanbrengen over een andere kleur om de dekking wat te verbeteren. Juist het speelse van de structuur en menging van grove en fijne glitters vind ik erg leuk! Maar die kwastjes... die stellen mij toch echt keer op keer weer diep teleur!

Welke van deze vier lakjes vinden jullie de moeite waard om nog aan te schaffen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations