zondag 23 maart 2014

[Gelnagels] RedRedRed Nailart!

Ik heb een aantal dames in de salon die eigenlijk altijd nailart willen, maar op 1 voorwaarde: wel met rood! Het is dus steeds weer een uitdaging om een mooie rode nailart te maken die steeds weer een beetje vernieuwend is. Kijk je mee naar weer een nieuwe rode nailart?

De basis van de nailart is gewoon de kale nagel, in dit geval zit er gel over de natuurlijke nagel heen. Met een rode glitterlak van Catrice heb ik de helft van de nagel voorzien van een rood kleurtje. 


Op de hoeken van de tips heb ik met een special effect topper van Essence een glittereffectje aangebracht. Gewoon voor het effect!

Met een donkere striper van Essence maakte ik een rastermotiefje op het deel van de nagel welke nog wat kaal was. Zo heb ik weer een nieuwe nailart kunnen creƫren waar de kleur rood in overheerst!

Wat is jullie favoriete kleur om te verwerken in nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations