dinsdag 11 maart 2014

[Review] Yes Love Topcoat

Normaal gesproken ben ik niet zo snel van het reviewen van topcoats en/of basecoats of andere dagelijkse producten die ik veel gebruik. Ik gebruik eigenlijk altijd topcoats van Max en die bevallen mij prima, helaas zijn deze nu niet meer los te verkrijgen en kreeg ik toevallig de topcoat van Yes Love. Laat er met deze topcoats nou iets speciaals aan de hand zijn...

Ik heb deze topcoat een aantal keren gebruikt en over mijn drukke nailarts merkte ik al op dat het leek alsof de nailart grauw werdt. Nu droeg ik laatst even snel een simpele french manicure...


Pas toen merkte ik op.. Dat deze topcoat zorgt voor een hele viezige laag! Op mijn wijsvinger en duim kun je dit erg goed zien. De topcoat wordt na één daagje grijzig, ik krabte een stukje van de topcoat weg en daar kwam het witte weer tevoorschijn!

Dit is dezelfde nagel, als de eerste nagel hierboven die er enorm smerig uitziet. Ik heb heel voorzichtig een watje met remover over de nagel gehaald om de topcoat te verwijderen en daar kwam de witte french weer tevoorschijn!

Dit kwam er uiteindelijk van al mijn nagels af! Nog steeds vraag ik mij af hoe dit kan? Het zal ongetwijfeld gewoon aan de topcoat liggen. Ik weet nu dus zeker dat ik deze topcoat niet meer ga gebruiken, helaas!

Hebben jullie dit ook al eens meegemaakt met topcoats? Of heeft één van jullie misschien ook deze topcoat met dezelfde ervaringen/andere ervaringen? Ben erg benieuwd!

7 opmerkingen:

 1. Wat vreemd zeg, het ziet er echt niet uit. Zou zeker gaan mailen, met de foto's erbij, wie weet is er een verklaring voor, is he een oud flesje of iets....Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Laat je weten als je er wat mee gedaan hebt? Ben wel benieuwd naar hun reactie....zou het een 'over de datum' lakje zijn, voor zover dat kan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf de topcoat 2 maandjes terug gekregen. Dus zelf heb ik hem nog niet zo heel lang! Ik ga sowieso even contact zoeken met de webshop waar deze topcoat vandaan komt! Ik hou jullie op de hoogte!

   Verwijderen
 2. misschien geeft het kwastje kleur af aan de topcoat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat is het niet, de topcoat veranderd niet zozeer van kleur, maar wordt gewoon echt een viezige laag die je er zo kunt afkrabben! Er zit echt een foutje in de formule vermoed ik!

   Verwijderen
 3. Je kan nog beter de topcoat van de Action gebruiken, die lijkt me zelfs fijner. Wat een prut topcoat! Ik houd het toch bij mijn INM topcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ook eigenlijk altijd die van de Action. Die zijn echt fijn, maar helaas niet te verkrijgen meer nu!

   Verwijderen
 4. Bah, nee dit heb ik nog nooit mee gemaakt.
  Deze topcoat is dus geen aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations