zondag 11 januari 2015

[Gelnagels] French Chique

Deze leuke set met nagels zette ik nog voor Kerst. De nailart was hierdoor geschikt voor de feestdagen, maar vind ik zelf ook erg leuk om gewoon tussendoor te dragen. Je kunt zelf natuurlijk ook de kleuren aanpassen!

De nailart is een soort variant op een french manicure. De producten welke ik gebruikte zijn:
- Zilveren lak (Essie)
- Zwarte striper (max)
- Bordeaux lak (Fogan)
- Witte lak (Sally Hansen)
- Dottingtool
- Zilveren rhinestones
- Nailart penseel.


Het eerste wat ik maakte bij deze nailart zijn de gekleurde vlakken. Ik begon bij het zilver (dit deed ik met het kwastje van de lak zelf), daarna het zwart (met de striper) en als laatste het rode deel (met een penseel).

Boven het rode vlak zette ik een rijtje met zilveren stipjes, tussen het zwarte en rode vlak zette ik een rijtje met witte stipjes. Aan het begin van het nagelbed plakte ik een zilveren rhinestone om de nailart af te maken.

Natuurlijk kun je deze nailart zelf naar eigen smaak maken! Zo kun je de kleuren aanpassen, met of zonder rhinestones, met of zonder stipjes etc!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations