zaterdag 7 februari 2015

Essence - It's Raining Men

De laatste tijd probeer ik weer wat minder lakjes aan te schaffen, één omdat ik er al gewoon zoveel heb en twee omdat mijn 'nog te swatchen rekje' inmiddels uitgebreid was naar een rekje én een flinke mand vol. Het laatste lakje welke ik van Essence kocht is dit mooie lakje 'it's raining men'!

It's Raining Men is een prachtig hemelsblauw lakje met hele fijne glitters in haar finish. Ik was al meteen gek op dit lakje in de winkel (vandaar dat deze bij hoge uitzondering wél mee ging) en op mijn nagels is deze zelfs nog mooier!


De lak heeft een fijn kwastje, niet al te breed en mooi rond afgesneden. De dekking van de lak is prima, 2 dunne laagjes volstaat voor bovenstaand resultaat. Wel moet je de laagjes tussendoor echt goed laten drogen, doe je dit niet dan krijg je kale plekken in de lak doordat je de oude laag meeneemt tijdens het aanbrengen van de nieuwe laag.

Dit was trouwens het eerste lakje welke ik die dag ging swatchen, in de planning stond een swatchmiddag om weer een lading foto's te maken. Maar omdat ik deze lak zó mooi vond maakte ik er meteen een nailart op en omdat ik die nailart toch ook wel weer erg leuk vond besloot ik meteen al mijn nagels ermee te voorzien. Resulterend in deze mooie lak met nailart die nu al zo'n 6 dagen op mijn nagels zit!

De nailart welke ik op deze lak maakte komt later uiteraard ook nog online! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations