vrijdag 20 februari 2015

[Gelnagels] Rose French

Hoe erg ik ook van drukke nailarts hou, soms is iets subtiels en rustigs ook erg mooi. Zo maakte ik deze leuke french manicure met print op gelnagels. Door de zachte kleur oogt de nailart rustig, maar is deze toch opvallend!

De producten welke ik voor deze nailart gebruikte zijn:

- Catrice - Miss Piggy reloaded (lichte roze lak)
- Konad stampingplate M65
- Penseel en remover.


Qua french manicure kun je natuurlijk alle kleuren gebruiken die je zelf zou willen. Ik gebruikte Miss Piggy Reloaded, een zacht roze kleurtje. Deze moest ik wel in twee lagen aanbrengen, het makkelijkste is een kleur kiezen die dekt in 1 laagje. De french hoef je niet strak of netjes te maken, deze werk je later bij.

Omdat ik een full nail image uitkoos voor de french moest deze uiteraard bijgewerkt worden. Ik stempelde ongeveer de helft van de afbeelding over de french rand heen. Deze komt natuurlijk aan alle kanten boven de french uit, daar heb je een breed penseel en remover voor nodig! Het penseel doe je even in de remover en dan trek je de french strak zodat alle overtollige roze lak en stempel van de nagel verdwijnt. 

Wat vinden jullie van deze subtiele nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations