maandag 2 februari 2015

Personal #5

Goedemorgen allemaal, weer een start van een nieuwe week! De afgelopen week stond in het teken van mijn laatste tentamen, bijkomen van de stress, ziek zijn en mijn verjaardag!

De week begon positief met mijn tweede goede cijfer! Een 7,4 voor leerpsychologie. Van de 4 toetsen heb ik er 2 nu sowieso gehaald, ééntje net niet en de laatste wacht ik nog op een resultaat van, dus nog even spannend!

Deze nagels zette ik bij mijn moeder, al die uitgroei is natuurlijk niet zo'n leuk gezicht wanneer ik m'n verjaardag vierde!Degenen die mij al wat langer volgen weten dat ik naast nagellak ook een schoenentic heb. Ik hou van schoenen en dan vooral mooie hakken. Ik had nog een vvvbon liggen en in combinatie met korting hoefde ik amper iets te betalen voor deze twee leuke exemplaren!

Mijn lieve bolletje wol. 

Vixie begint ook zo'n knapperd te worden. Haha check die statische vacht!

Dit gave cadeau kreeg ik van mijn moeder en zus voor mijn verjaardag! Ze hebben speciaal voor de salon een gevelvlag laten maken!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations