woensdag 18 februari 2015

Revlon - Sequin

Sinds kort verkoopt de action Revlon lakjes voor maar €0,99 per stuk. Al eerder kocht ik wat lakjes en voor die prijs vind ik het erg leuke kleurtjes! Vandaag heb ik voor jullie Sequin geswatcht, een zilverkleurige lak!

Sequin is een zilverkleurige lak met een shimmer finish. Veel van dit soort kleuren nagellak vind ik slecht dekken, maar oordeel zelf over de dekking op de swatches!


Op de swatches hierboven bracht ik twee dunne laagjes lak aan. De dekking is echt top! Het kwastje is lang, smal en recht afgesneden, deze brengt fijn aan maar is wel wat priegelen langs de nagelriemen. Voor die €0,99 is dit echt een superleuk lakje die de moeite waard is, ik heb deze lak inmiddels ook al voor twee nailarts gebruikt!

Wat vind jij van zilverkleurige nagellak? Ik draag de full colour zilver weinig, maar vind zilver wel een erg gave kleur om te verwerken in nailart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations