vrijdag 13 februari 2015

[Gelnagels] Kleurrijke Tips!

Ik vind het onwijs leuk wanneer ik de kans krijg om nailarts bij iemand te maken. Gelukkig zijn veel klanten ook gek op art en vinden ze het totaal niet erg! Dit design maakte ik eerder al eens op een nagelwiel, maar nog niet eerder op nagels! 

Voor deze nailart heb je vier kleuren lak nodig (of stripers, wat jij zelf het handigst vind) en een zwarte striper! Mocht je dit design op natuurlijke nagels lakken dan is een base- en topcoat natuurlijk ook aan te raden! Ik gebruikte een groene, gele, rode en perzikkleurige nagellak. 


Deze nailart pak je vlak voor vlak aan. Je start aan de onderkant (de witte randen van de nagels, iedereen ziet de nagel weer op een andere manier namelijk!). Steeds maak je een vlak en omlijn je deze met zwart. Zo begon ik dus met de perzikkleur.

Na het maken van het perzikvlak zette ik de zwarte lijn, vervolgens het groen, zwart lijntje, geel, zwart lijntje en rood met het zwarte lijntje. Natuurlijk zorg je er in de tussentijd wel voor dat de lak steeds goed droog is, anders smeert de boel uit en krijg je gemengde kleuren!

Wat vinden jullie van deze kleurrijke nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations