dinsdag 17 februari 2015

[Gelnagels] Happy Valentine #1

Ondanks dat Valentijnsdag inmiddels allang alweer voorbij is (en ik hier ook gewoon echt niets aan doe), vind ik een nailart met thema wel altijd erg leuk om te maken! Dus helaas iets te laat online, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om wat Valentijn nailarts te zien! 

Deze nailart bestaat uit een aantal verschillende designs. Voor deze nailart combineerde ik stamping nailart met handgemaakte nailart. De wijsvingers en pinken zijn handgemaakt. de ringvingers zijn een combinatie van handmade en stamping en de ringvingers zijn gestempeld met een full nail design. 


Op de pinken en wijsvingers maakte ik een wit corsetje met hartjes. De how to voor de corsetjes kun je hier vinden. De hartjes heb ik er nog extra opgemaakt. De middelvingers lakte ik in een witte kleur, net zoals de middelvingers.

Op de middelvinger stempelde ik met rood en geel een full nail design welke van plate Tian Xin-15 komt, deze plate bestelde ik via Ebay. Op de middelvingers (en duimen) maakte ik met een dottingtool een groot rood hart. Toen deze droog was stempelde ik met zwart en dezelfde plate een cupido in het hart. 

Hebben jullie met Valentijn nog een leuke nailart gemaakt? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations