vrijdag 6 februari 2015

[Gelnagels] Pink Ribbon Support

Een tijdje geleden had ik twee dames in de salon waarvan eentje graag een pink ribbon nailart wilde. Na wat overleggen kwam dit design er uiteindelijk uit!

Het is een hele subtiele nailart geworden met een neon roze pink ribbon logo. De producten die je voor deze nailart nodig hebt:

- Nude basiskleur (ik gebruikte er ééntje van Essence)
- Subtiele roze glitter (ik gebruiket een lak van Golden Rose)
- Neon roze striper (of lak met penseel)
- Sponsje


Ik begon met de nude basiskleur. Deze bracht ik in twee dunne laagjes aan over de gehele nagel. Je kunt ook in één keer meteen de gradiënt met de glitter maken, maar ik besloot dit niet te doen.

Met een sponsje en de roze glitters maakte ik een subtiele overgang. Deze dame wilde geen hele drukke nagel dus daarom is hier gekozen voor een subtiel glittertje, je kunt natuurlijk ook fellere glitters uitkiezen. Toen dit helemaal droog was heb ik met een striper uit de hand het pink ribbon logo op de ringvingers getekend. 

Wat vinden jullie van deze subtiele pink ribbon nailart? 

2 opmerkingen:

  1. heel leuk welke lak van golden rose is het?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb Golden Rose - Nr 04 uit de Crystal colour collectie gebruikt. Dit is wel al een wat oudere collectie! Hier staan de swatches van de lak: http://www.nailartcreations.nl/2010/12/golden-rose-nr-04-crystal-colour.html

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations