donderdag 5 februari 2015

[Nailart] Pre-Valentine

Ik weet dat het nog een beetje aan de vroege kant is, maar vandaag laat ik jullie alvast een pre-valentine nailart zien! Ik maakte weer gebruik van een aantal stampingplates die ik kocht bij Dashica. Kijk je mee?

Ik maakte gebruik van twee verschillende stampingplates en natuurlijk een nagellak. De volgende producten gebruikte ik zelf: (je kunt natuurlijk je eigen afbeeldingen/kleur kiezen)
- Rode crème lak (Revlon-Delicious)
- Moyou Stamping plate
- Dashica stamping plate
- Zwarte stempellak


Ik bracht eerst twee dunne lagen aan van Revlon - Delicious. Deze is niet helemaal dekkend met twee lagen, maar door de afbeeldingen valt dit niet zo heel erg meer op. Op de ringvinger stempelde ik een full nail design van een Dashica plate, maar nogmaals, je kunt een afbeelding naar keuze kiezen die jij zelf in je collectie hebt zitten.

De hartjes die ik stempelde komen van een Moyou plate, maar ook Konad en andere merken hebben hartjes op hun plate. De hartjes stempelde ik random op de rest van mijn nagels met een zwarte stempellak. Niet een te zoetsappige nailart, maar toch iets richting valentijn!

Hebben jullie al een valentijn nailart in gedachten? Ik zit zelf nog vol met ideeën dus hoop dat er dames zijn die nog leuke designs op hun gelnagels willen! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations