zaterdag 14 februari 2015

[Review] Ebay Stampingplate 12

Ik heb 's avonds nog wel eens de neiging om op Ebay te snuffelen op het moment dat ik even niets te doen heb. Tijdens mijn zoektocht kwam ik heel veel stampingplates tegen en wat een gave (en vooral ook erg goedkope!), ik besloot een lading plates te bestellen en een aantal hiervan kwamen afgelopen week binnen! De eerste plate heb ik al uitgeprobeerd en laat ik jullie alvast zien!

Deze plate heeft als nummer 12, er staat verder geen merk o.i.d. op en is afkomstig uit Hong Kong. Aangezien een groot deel van de nailart daar wel bedacht of ontworpen wordt was ik niet zo bang voor de kwaliteit. De plate ziet er verder ook gewoon echt prima uit. Alleen zijn de randen erg scherp, zo sneed ik dus in mijn vinger met de plate tijdens het afhalen van de folie...


Ik kon maar drie nagels als proefkonijn gebruiken aangezien ik dus in mijn wijsvinger sneed met de plate. De plate bestaat zoals je hierboven kunt zien uit allerlei hoekige french afbeeldingen. Heel wisselend, van touw naar zwierige lijntjes en tribalachtige afbeeldingen. 

De afbeeldingen goed recht en in zijn geheel op de nagel krijgen is nog even een uitdaging, maar dat ligt puur aan mijzelf. Hierboven heb ik de stempels wat sneller aangebracht omdat ik alleen even de kwaliteit wilde checken. De plate verder is prima in orde, afbeeldingen zijn goed gegraveerd, komen mooi op de stempel en kun je prima op de nagel aanbrengen! 

Wat vinden jullie van deze plate? Op het moment dat alle plates binnen zijn zal ik een soort shoplog uploaden met de plates!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations