maandag 9 februari 2015

Personal #6

Goedemorgen! Op deze maandagmorgen weer een nieuw persoonlijk artikel. Afgelopen week was het vrij rustig op de site, vanwege ziekte heb ik bar weinig uitgevoerd de afgelopen week. Gelukkig begint die griep inmiddels een beetje te verdwijnen dus kan ik er weer tegenaan!

Verschoortje m'n moppie. Dit schatje heeft mij tijdens het ziek zijn steeds gezelschap gehouden!


Ondanks mijn stemloze periode (jaja het waren rustige momenten in de salon haha) heb ik toch nog wat leuke nagels gezet de afgelopen week!

Cutie!

Afgelopen donderdag liet ik m'n helix zetten! In december liet ik al m'n derde gaatjes piercen en toen wilde ik eigenlijk ook een tragus laten zetten. Maar aangezien ik geen ruimte heb voor een tragus heb ik dat uiteindelijk niet gedaan. Twee maanden later besloot ik i.p.v. een tragus een helix te laten zetten. Nu even wachten tot het genezen is zodat het standaard ringetje eruit kan, maar dat duurt nog wel wat weekjes!

Blacky was even in de war afgelopen week. Normaal blijft ze ver uit mijn buurt maar opeens kwam ze dik een uur naast me liggen!

Uitprobeersel in de salon, een combinatie van handgemaakte en stamping nailart!

Klein boefje! Of nouja, klein... :P 

Stamper en Vixie samen. Het lijkt zo cute, maar ze kunnen elkaar echt niet uitstaan haha. Na 5 minuten barst de hel los en gaan miep en miep vechten. 

Check dat plukje links bij Vixie. Het geeft d'r zo'n lekkere dommige look!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations