dinsdag 10 februari 2015

[Gelnagels] Infinite Purple Twist!

Afgelopen weken heb ik jullie al twee infinite nailarts laten zien. Een zwarte en een rood/zwarte. Vandaag heb ik weer een andere versie voor jullie, dit keer een paarse variant met een kleine twist. Enjoy!

Bij de vorige nailarts voorzag ik de gehele nagel met het design. Deze nailart is iets anders. Alleen de ringvingers en duimen zijn helemaal bedekt, de overige nagels zijn in een hoek gemaakt. Ik gebruikte de volgende producten:

- Paarse lak naar keuze;
- Topcoat;
- Mengpalet;
- Infinity stamping plate;
- Penseel;
- Nagellakremover.


De foto's zijn dit keer helaas niet zo mooi geworden, daarom heb ik ze wat geknipt zodat de nagels die duidelijk zijn in ieder geval zichtbaar zijn! Ik begon met het mengen van de paarse lak met topcoat. De bedoeling is om de paarse lak zo sheer mogelijk te maken zodat je wel een paarse gloed hebt, maar geen goede dekking zodat je de lak nog ziet. Dit bracht ik met een plat penseel aan op alle nagels.

Ik gebruikte de Infinity plate een koos voor iedere nagel een random design. Deze stempelde ik in eerste instantie over de gehele nagel. Met een penseel en nagellakremover maakte ik achteraf de hoek in het design door een deel weg te halen met remover! Uiteindelijk krijg je bovenstaand resultaat!

Wat vinden jullie van deze variant van de inifinte nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations