maandag 16 februari 2015

Personal #7

Een nieuwe week is weer een nieuw persoonlijk artikel! Deze week heb ik veel voor de klas gestaan, maar ook veel nagels gezet. Een lekker druk weekje dus! Kijk je mee naar de foto's?

Whoa uitgroei van 4 weken! Deze nagels waren echt toe aan een opvulling. Hieronder zie je de nieuwe variant met een valentijn nailart die later ook nog in een apart artikel online komt!Pakketjestime! Heerlijk als je na een lange dag thuiskomt en er liggen allerlei pakketjes in de brievenbus. Deze stampingplates kreeg ik afgelopen week binnen, ik verwacht er nog een aantal!

Mijn eigen nagels waren weer toe aan een manicure. Ik heb hier enkel een clear laag gellak op ter versteviging. Dit weer doet helaas ook weinig goeds voor mijn nagels, met de gellak blijven ze gelukkig goed stevig!

Weer leuke nagels gezet deze week, van een aantal zullen nog aparte artikelen online komen!

Yay ik ga weer naar de beurs in Maart!

It's a bunny tower! Vixie was echt toe aan een groter hok en nu passen ze helaas even niet meer naast elkaar. Als tijdelijke oplossing heb ik nu dus maar even een hokkenflat gebouwd!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations