dinsdag 30 november 2010

Essence - Copper Rulez!

Copper Rulez! is een lakje uit de laatste LE collectie van Essence, namelijk de Metallics collectie. Een tijdje geleden liet ik al weten dat ik niet zo heel omver geblazen was door deze collectie, en dat ben ik nog steeds niet. Maar toch wat swatches om te laten zien hoe dit lakje eruit ziet. Binnenkort ook een review over Nothing Else Metals uit deze collectie.

Copper Rulez! is one of the polishes from the last LE from Essence, the Metallics collection. A while ago I've let you know that I wasn't blown away by these polishes, and still i'm not blown away. But i've got some swatches to show you today. Soon another review about Nothing Else Metals (the other polish from this collection).

Zo ziet dit lakje eruit, donker brons achtig. Opzich een mooie kleur, maar ik ben er niet zo gek van omdat dit lakje streept als een gek! Ook is het kwastje wat in dit potje zit een beetje raar, er zijn een paar haartjes die alle kanten op springen, hierdoor is echt netjes lakken niet mogelijk. (Dit zal denk ik ook wel aan mijn potje liggen, neem aan dat niet alle kwastjes in dit potje zo zijn).

This is how the polish looks like, a little bit dark bronze. It's not an average colour, but this polish is so streaky that I don't like it anyway. My brush is a little bit strange too, there are some hairs which are pointing the other way, so it's not really possible to polish very neatly with this. ( But I think that's just my polish, don't think every bottle has this kind of brushes..)


Dit lakje is ook magnetisch, dus heb ik met het bijpassende magneetje wat geprobeerd. ( Ook nog met zo'n beetje alle andere magneten welke ik in huis kon vinden) Ik heb uiteindelijk ongeveer 8x alles erop en eraf gehaald en hierboven zie je 2 nagels met het beste resultaat wat ik kon krijgen.. Ik ben er wel achter gekomen dat ik dus dit effect pas krijg wanneer ik er een enorme dikke laag op smeer.. Hmm nee dit droogt niet, dus niets voor mij.. Na de vele pogingen welke ik genomen heb, heb ik nu ook maar besloten dat dit lakje ergens achterin de kast verdwijnt..

This polish is also a magnetic polish, so I tried it with the magnet. (and all the other magnets I found in my house). So I tried it more than 8 times, and above result is the best I had.. So i found out I get this magnetic design when I use a horrible thick layer of polish. Hmm no that doesn't dry.. So it's nothing for me. I decided to put this polish somewhere in the back of my stash to never look at it again..

Zijn er meerdere die een beetje teleurgesteld zijn in deze LE?/ Are there more ladies who are a bit disappointed by this collection?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind de hele lijn niet mooi, behalve de oogschaduw dan (:
  Je nagels zijn nu trouwens wel héél erg lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wou eerst wat gaan halen van de lakjes, maar na al die reviews te hebben gelezen toch maar niet. Ik vind het magnetisch effect niet echt geweldig; die magneet van l'oreal is leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm really seeking these polishes. :) I think theyre pretty and interesting.
  I'm sad that you didn't like them!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm so sorry that you're disappointed:-(
  Essence magnet did a great job on my nails :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mimicry,

  Mn nagels vallen wel mee hoor! De bovenste foto is genomen op de dag dat ik dit lakje gekocht had (dus begin november) Daarna heb ik alles weer korter gemaakt, de onderste foto is sterk ingezoomd daardoor lijken ze ook langer :)

  @ Silva,

  Ja die van l'oreal vind ik idd ook veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat heb jij prachtige lange nagels. Ik vind de kleur van de lak echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations