donderdag 18 november 2010

Konad from the old box

Na het zien van de post Konad ideeën vroegen een paar bezoekers mij of ik ook Konad gebruikte voor op mn nagels. Mijn antwoord: Jazeker! Nu moet ik wel toegeven dat je de laatste tijd idd weinig konad ziet verschijnen op mijn blog, de reden? Ach vind handgemaakte nailart meer een uitdaging en komt in mijn ogen vaak wat origineler uit. Sommige dames kunnen overige prachtige nailart maken met Konad, allerlei stempels combineren, kleuren combineren noem maar op, een voorbeeld van iemand welke supercrea's met stempels kan maken is: Glammed up. Goed zo inspirerend ben ik niet met stempels, maar om te laten zien heb ik een aantal foto's uit de oude doos getrokken met konad. Dit zijn overigens geen hele oude foto's, de hele oude foto's zijn allemaal nog met behoorlijke ongelijke nagels.

After showing the post of Konad Idea's some of my visitors asked my if i use Konad on my own nails. My answer? Yes ofcourse! But I have to admit recently I didn't do anything with stamps any more, I really enjoy the handmade nailart, it's more like a challenge for me, and more original, but some ladies can make some really pretty things with stamps! This is a example from someone who can make such nice mani's with stamps: Glammed Up ! Alright I'm not that inspiring with Konad, but I decided to search some old Konad mani's to show you today. Most of them aren't that old, the really old pictures are the pictures with the horrible unequel nails!

Bij deze creatie zie je als ondergrond kleur Sold Out Forever van Catrice. Op deze foto had ik nét mn nagels helemaal kortgeknipt. Hier heb ik met een fauxnad plate deze bloemen gestempeld.

For this creation I used Sold Out Forever by Catrice as my basecolour. On this picture I just cut my nails. I stamped this design from a fauxnad plate.

Dit is de tweede creatie. Als ondergrond heb ik China Glaze - Hot lava love gebruikt. Daaroverheen heb ik met wit het visnet patroon gestempeld van plate M57. Omdat deze stempels vaak te klein zijn voor mijn gehele nagels heb ik er een funky french manicure met Essence Rock 'n Roll onder gemaakt.

This is the second creati0n. For the basecolour I used China Glaze - Hot Lava Love. Above that I stamped the fishnet pattern from imageplate M57 with white. The whole stamps are always to little for my nails, so I made a funky french manicure with Essence - Rock 'n Roll on it.

En dit is dan de laatste. Hier heb ik China Glaze - Anklets of Amethysts als basiskleur gebruikt. Ik ben echt gek op dit lakje, vind hem zo mooi! Daaroverheen heb ik met een fauxnad plate deze bloemetjes gestempeld met special nailpolish Gold black.

And this is the last one. I used China Glaze - Anklets of Amethysts as my basecolour. I really love this polish, it's so pretty! Above that I stamped with Special nailpolish Gold Black this flower from a fauxnad plate.

Dit waren dan 3 foto's uit de oude doos, ik heb naast mijn blog nog een aparte website waar je een overzicht van ruim 3 jaar nailart kunt vinden, deze kun je hier vinden: Alle nailarts

These were some old pics with Konad, I have a website ánd a blog, you can find all my nailarts on my other website. Here are all my nailarts from the last three years until now, pay attention that website is in dutch. You can find the website here.


Thanks for stopping by!

Vergeet niet om mee te doen met de winactie! Je hebt nog maar een paar dagen de tijd!/Don't forget to enter the giveaway! It ends in a few days!

7 opmerkingen:

 1. I really like all of these. I think the first one is my favorite!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allemaal heel mooi.. de eerste en laatste vind ik het leukste denk ik !


  Dank je voor de tip, nu hoef ik in ieder geval geen magneetjes te kopen ! (:

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The one with Sold Out forever is such a fabulous combination. Gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations