dinsdag 30 november 2010

La Femme Beauty - Brown Satin

Laatst was ik eens flink door mn stash aan het graaien naar een lakje waarnaar ik eigenlijk nooit kijk. Zo kwam ik uit bij La Femme Beauty - Brown Satin! Vandaag ga ik jullie de swatches van dit lakje laten zien!

A while ago I was searching for a never used older polish in my stash. So i found La Femme Beauty - Brown Satin. Today i'm going to show the swatches from this polish!

Brown Satin is een mooi zacht bruin/nudeachtig kleurtje. Hij dekt redelijk, ik heb hier 3 dunne laagjes gebruikt, het enige nadeel aan dit lakje is zoals je kunt zien dat hij nogal streperig is.. Ik vond het ook erg jammer dat dit lakje niet mat is, wanneer ik het woordje satin hoor denk ik toch aan iets mats!

Brown Satin is a gorgeous light brown/nude shade. The polish covers in 3 thin layers, but i've got an disadvantage.. The polish is very streaky like you can see! And when I hear Satin I think matt!

Dus ik besloot de lak ook mat te maken! En wow wat was dit een verrassing zeg! Het streperige effect verdween en hij ziet er gewoon prachtig uit nu! Dit is echt het eerste lakje waarvan ik denk dat dit matte effect echt een hele vooruitgang is. Ik ga hem vanaf nu dus ook absoluut niet meer dragen zonder matte topcoat!

So I decided to add some matt topcoat! And wow, what a surprise! The streaky effect is totally gone and it looks absolutely stunning now! So this is absolutely the first polish which I think the matt effect is a really good idea. From now I'm only gonna wear this one with matt topcoat :)!


Hoe vinden jullie dit lakje mooier, hoe hij origineel is of met de matte topcoat?/ How do you like this polish? In it's original state or with the matt topcoat?

3 opmerkingen:

 1. Wow what a different between picture one and two!
  Looks much better with the TC!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I never thought to try a frosty polish with matte tocoat - what a great idea!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hi, new to the site, thanks.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations