zondag 21 november 2010

La Femme Beauty - Creams

Voor mn laatste nailart creatie gebruikte ik bovenstaande kleurtjes. Ja het is idd een kleurige mani geworden! Bovenstaande kleurtjes zijn alle 4 van La Femme Beauty en komen uit de 'Cream' collectie. De mani laat ik morgen zien, dus vandaag alleen de swatches van deze 4 beauties!


For my last nailart creation I used above polishes. Yes it was a very colourful mani! :-) Above colours are all from La Femme Beauty from the 'Cream' collection. I'm going to show the mani tomorrow so today only the swatches of these 4 beauties!


Hier zie je alle kleurtjes op mijn nagel (hmm precies de tegenovergestelde volgorde van de flesjes hierboven). Op mn wijsvinger zie je Orange Cream, dit lakje is niet helemaal dekkend in 2 laagjes, maar omdat ik dit toch als basis gebruikte heb ik het dit keer bij 2 laagjes gelaten. Op mijn middelvinger zie je Ice Blue Cream, een moeilijk te omschrijven kleurtje maar hij lijkt een beetje mintblauw, ook bij deze heb ik 2 laagjes gebruikt. Op mijn ringvinger zie je Lilac Cream, een prachtig lila crème lakje, ook hier weer met 2 laagjes. En als laatste op mijn pink Mint Cream. Ik vind het niet echt een heel erg mint lakje, hij neigt toch meer naar groen, ook hier weer 2 laagjes lak.


Here you can see all the colours (hmm exactly the opposite way as the bottles..). On my index you can see Orange Cream, it's not really opaque in two coats, but for this mani I used 2 coats. On my middlefinger you can see Ice Blue Cream ( I really like this one, didn't see such a colour before!) Also used 2 coats here. On my ringfinger is lilac cream, a gorgeous lilac colour, this is also 2 coats. The last one is my pinkie, that's Mint cream. I don't think it's a mint colour, it's more green in my opinion, this is also 2 coats.Hier heb ik de kleurtjes mat gemaakt. Ik vind ze eigenlijk mat nog mooier dan gewoon glanzend. Dit ligt heel persoonlijk, sommige vinden mat geweldig, andere weer niet! 


I mattified the colours here, I really like the way it came out! This is something personal, some people don't like matt polishes, others love it!


Wat vinden jullie van matte lakjes? / What do you think about matt polishes?

9 opmerkingen:

 1. Ooh, mooie kleurtjes! Ik vind ze mat ook heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. i LOVE matt nail varnish, at first i wasn't too sure but know i really like it!

  http://www.kisstomake-up.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the colours! I think they go really well together!
  Great blog FOLLOWING! ♥
  I'd really love it if you followed me too www.standupforstyle.blogspot.com
  lots of love, karo ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You picked up really beautiful colors. =)

  You are right about the matte look ( some like it some hate it )=)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blauwe en de groene vind ik erg mmooi!! =D mat zijn ze ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. persoonlijk hou ik niet van matte nagellak, maar dit is wel erg mooi! En wat heb je mooie nagels! :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anne,

  Ja dat kan idd, ik vond het in het begin ook helemaal niks, maar begin het matte steeds leuker te vinden. En dankjewel voor het compliment! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations