maandag 22 november 2010

Notd: Cupcakes!

Gister liet ik jullie al de leuke cream lakjes zien van La Femme Beauty. Deze heb ik al basis gebruikt voor de nailart die ik jullie vandaag ga laten zien!


Yesterday I showed you the gorgeous cream polishes by La Femme Beauty. Today I'm going to show you the nailart I made with these polishes!

Jaa de titel verklapte het idd al. Het zijn cupcakes geworden! Ik wilde niet standaard ieder cupcake hetzelfde kleurtje geven, dus koos ik voor deze verschillende kleurtjes! Zoals je kunt zien heb ik ook de basiskleur mat gelaten maar er wel overheen gelakt met een glanzende zwart.

Yes the title said it. They're cupcakes! I didn't want to make all the cupcakes the same colour, so I choosed these nice colours! As you can see, the base is matt, the things above it are all shiny.

Hier kun je nogmaals de cupcakes zien. Voor de snoepjes op de cakjes heb ik verschillende soorten gekleurde beads gebruikt. Beads zijn dus hele kleine balletjes. Van deze nailart heb ik een fototutorial gemaakt, dus ben je benieuwd hoe je deze nagels zelf ook kan maken. Hou dan zeker mijn blog in de gaten. Ongeveer eind van de week/begin volgende week zal de tutorial online komen!

Here you can see the cupcakes again. I used coloured beads for the candy on the cupcakes. Beads are tiny balls which you can put on your nails. Do you want to make this nailart too? Make sure you'll check my blog! I made a phototutorial for these nails, so I'm going to put them online at the end of this week or at the beginning of next week!

Thanks for stopping by!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations