dinsdag 9 november 2010

Review: Essence Express Dry Drops

Vorige maand heb ik dit flesje Express Dry Drops van Essence gekocht. Ik heb dit product een maand lang uitgetest, dus ga nu een review schrijven!

Last month I bought this bottle of Express Dry Drops by Essence. So I tested it for a month, and now it's time to review this product!


Zo ziet het flesje eruit, redelijk klein dus, het flesje bevat 8 ml. / This is how the bottle looks like, it's a kind of small bottle, it contains 8 ml.

Productomschrijving/ What the product says:

Dit product droogt de nagellak binnen 60 seconden. Breng 1 à 2 druppels aan op de versgelakte nagels.

This product dries your nailpolish within 60 seconds: Apply 1-2 express dry drops on to your freshly polished nails.

Dit is het druppelpipet welke in het flesje zit. Deze vind ik enorm handig, je kunt heel goed de druppels doseren. Dikke pluspunt dus! Verder ben ik niet helemaal weg van dit product. Je nagellak is écht niet helemaal droog binnen 60 seconden, wanneer je ergens tegenaan stoot heb ik nog steeds flinke deuken (Haha já ik heb dit écht uitgetest!). Verder vind ik dat de druppels een viezige olielaag op mn nagels achterlaten. Ik denk zoiezo dat dit heel erg persoonlijk ligt, ik heb meerdere reviews gelezen, ook van meiden die dit product helemaal het einde vonden!

This is the pipet which was in the bottle. I like this! It's so handy to dose the drops. A big plus! Further I'm not totally blown away by this product. My nailpolish isn't dry within 60 seconds, after that time you still got damage when you punch your nails (Yes I tested it!). Oh and these drops are very oily, my nails are dirty oiled when I used this product. By the way I think this is a personal meaning, I've read a lot of reviews, including some very positive reviews from people who are totally in love with these drops.

Thank you for stopping by!

3 opmerkingen:

 1. Hij droogd idd niet binnen 60 sec,
  En ben wel mee eens over dat olie!
  Maar toch vindtn ik dat het snel droogt :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naja, voor de prijs hoef je het niet te laten, ik ga het ook eens uitproberen :) Nu een zien te vinden, ik heb het nog niet gezien in de winkels hier :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, maar hij doet totaal niet wat ik er van verwacht had, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations