woensdag 17 november 2010

Opi - Russian Navy (Suede)

Opi - Russian Navy (Suede) is het tweede Suede lakje welke ik bezit, naast deze liet ik jullie de vorige keer ookal We'll Always Have Paris zien, en vandaag is het de buurt aan Russian Navy (Suede)!

Opi - Russian Navy (Suede) is the second Suede polish I own, I've got We'll always have paris (Suede) too, you can find that one here! So today it's time to show you Russian Navy (Suede!)

Russian Navy is een blauwe lak die mat opdroogt. De eerste keer was ik net zoals bij We'll always have Paris een beetje sceptisch of ik de lak wel zo geschikt en leuk vond.. Na hem een jaar verstopt te hebben in mijn kast besloot ik hem weer eens uit te proberen. En raad eens? Ik vind hem helemaal leuk nu! Soms moet je een lak dus gewoon een tweede kans geven :-)! Matte lakjes vond ik in het begin helemaal niet mooi, maar de laatste tijd begin ik het steeds leuker te vinden!


Russian Navy is a blue polish which dries matte. The first time I used this one I didn't really knew if i liked it or not... So I put it away for about a year, and now I decided to take a look at it again. And guess what? I really like it now! Sometimes you've got to give a polish a second chance! I didn't like the matte polishes at first sight, but now I totally like them!


Hier kun je Russian Navy nogmaals zien. Haha op de achtergrond zie je het pootje van mn kat! Ze vind het altijd erg interessant als ik foto's aan het maken ben! Goed de applicatie van deze lak is echt geweldig, je hebt maar 1 laagje nodig! Streeploos, mooi dekkend en hij droogt mooi mat op, als je niet zo van mat houdt kun je er natuurlijk een topcoat overheen doen. Dan komen er ontzettende mooie glittertjes tevoorschijn!


Here you can see Russian Navy again. Haha you can see the paw of my cat at the background! She's always very curious when I make pictures of swatches! Alright application of this polish is amazing! You just need one coat, it's not streaky, its opaque ánd it dries matte very good! If you don't like matte polishes you can put a topcoat above it, after using a topcoat you'll see very nice glitters!En als laatste nog even een snel fotootje toen mijn kat het swatchen niet zo leuk meer vond. Dit is geen goede foto om de lak op te zien, maar het leek me wel leuk om even te laten zien hoe boos onze kat kan kijken :)!


Hihi and for the last time a pic when you can see my cat, when she didn't like all that pictures anymore, it's not a good picture, so it's just for fun to show you how angry my cat can watch :)!Vergeet niet om mee te doen met de winactie! Je hebt nog maar een paar dagen de tijd!/Don't forget to enter the giveaway! It ends in a few days!

4 opmerkingen:

  1. Wauw.. deze lakjes wil ik ook nog eens aanschaffen!!

    Ik heb ook een giveaway, misschien vind je het leuk om mee te doen?
    www.nailsbylaura.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woow ik ik heb zelf een paar lakjes van opi roze bruin en glitter roze! ik ben zelf twaalf jaar en ik ben echt super fan van nagels enzo... en nu vragen jullie je zeker af hoe ik aan zo'n potje van opi kom... nou mijn tante die heeft een opleiding gedaan bij opi zel en daar is ze nu mee gestopt omdat ze een andere baan heeft en toen heb ik eigenlijk een paar potjes gekregen van haar ik heb nog meer kleuren maar teveel om op te noemen! maar deze kleuur omg hij is prachtig ik wil ook een opleiding doen maar dan zal ik een paar jaartjes moeten wachten want ik ben nog maar 12 jaar oud! groetjes Silvana

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations