vrijdag 25 december 2015

Christmasweek #4

Het was eerste Kerstdag 19.. Ah nee laat maar, ik heb iets teveel Flappie gehoord dit jaar ;-) Time's flying, eerste kerstdag! Hopelijk gaan jullie vandaag allemaal leuke gezellige dingen doen en vooral genieten van het samenzijn en het kerstdiner. Wellicht is er tussendoor nog wat tijd om te kijken naar weer een nieuwe kerstnailart!

Deze keer een nailart welke een combinatie van french manicure en kerststempels is. Ik maakte eerst een french manicure met een subtiele blauwe glitterlak. De glitterlak is afkomstig uit de Catrice collectie (de vierkante flesjes), volgens mij zijn dit de structuur lakken, maar de structuur valt in gel sowieso weg. 


Over de gehele nagel stempelde ik allerlei verschillende kerststempels. Ik gebruikte vooral de ebay plate met Kerstdesigns erop. Ik stempelde o.a. een kerstman, rendier, sneeuwpop, sneeuwvlokjes en kerstbelletjes! Een onwijze leuke combinatie zo voor kerst!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations