maandag 14 december 2015

Personal #50

Het jaar is alweer bijna ten einde, nog een kleine 2,5 week! Deze periode is voor mij altijd onwijs leuk, want rond de Kerst wilt iedereen natuurlijk mooie nagels. Deze week was mijn laatste werkweek in het onderwijs dus laat het nagelen maar beginnen! :) Vandaag nog even een terugblik op de afgelopen week!


Killerqueen Blacky. Helemaal geïrriteerd door alle kerstversiering haha!

Deze week al de eerste Kerstnagels gezet. Glitters, kerstkleuren en kerstafbeeldingen. Helemaal leuk!

Gekke Verschoor. Meneer heeft zijn eigen kerstcadeau uit de boom getrokken en vervolgens een hele dag met dat stomme takje wezen spelen. 

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn zus een dagje naar de Kerstmarkt in Oberhausen geweest. Het was erg gezellig, maar zo onwijs druk, niet normaal! Bij dit dagje hoorde natuurlijk wel een kerstnailart, dus ik maakte op mijn eigen nagels alvast een voorproefje van een foute kersttrui art!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations