vrijdag 11 december 2015

[Gelnagels] Pink/Purple Rulez!

Vandaag een wat drukkere nailart! Ik hou van de afwisseling van druk/rustig/subtiel/chaotisch etc, dan houdt de plezier in het vak!

De kleuren die ik gebruikt heb, zijn twee tinten roze en paars. Vandaar de naam Pink/Purple! Verder heb je een sponsje nodig en een stampingplate naar keuze. Ik gebruikte een Dashica plate en stempelde met een gewone paarse nagellak.


Ik zocht eerst een lichte roze en donkerroze lak uit. Deze twee kleurtjes deed ik naast elkaar op een sponsje. Het sponsje draaide ik een kwartslag en zo depte ik het sponsje schuin over de nagel heen, zodat de kleuren schuin op de nagel kwamen en in elkaar overliepen. 

Met een paarse lak stempelde ik de afbeelding schuin over het gradiƫnt deel van de nagel heen. De nailart even aflakken met een topcoat en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations