woensdag 16 december 2015

[Gelnagels] Blue And Purple!

Ik ben helemaal gek op de tweekleurige french manicure. Het is geen heel simpel werkje om deze te creëren, maar wanneer je de techniek eenmaal onder de knie hebt kun je zoveel leuke en gave nailarts maken met een tweekleurige french als basis!

Wat ik voor deze nailart heb gebruikt:
- Witte lak;
- Paarse lak (Fogan);
- Blauwe lak (Fogan);
- Plat penseel/remover;
- Sponsje (schuursponsje in stukjes knippen!);
- Dashica plate met design;
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper.


Ik heb eerst met witte lak uit de losse hand een french manicure gemaakt. Dit goed laten drogen en vervolgens de paarse en blauwe lak naast elkaar op een sponsje gedaan en dit over de witte french gedept. De lak gaat in eerste instantie overal zitten, dus don't worry. Wanneer alles droog is dan trek je de french strak met het platte penseel en remover. 

Als detailnagel stempelde ik een afbeelding op de ringvinger met witte stempellak. Ik gebruik zelf meestal Dashica plates, dit omdat deze gewoon echt onwijs geschikt zijn voor wat langere nagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations