dinsdag 15 december 2015

[Gellak] Flowers

Ik maak wel vaker nailarts ook op gellak. Vaak met stempels of soms wat details met stripers. Dit was de eerste keer dat ik een volledige nailart maakte met gellak. Achteraf gezien niet het meest geweldig aangezien gellak altijd ietwat krimpt in de lak. Dat betekent dat er van de mooi gevormde bloemen, niet heel veel meer over bleef. Uiteindelijk na wat laagjes heb ik er nog wat van kunnen maken!

Ik begon deze nailart met een glittergradiĆ«nt. Ik heb hier een roze glitter gellak voor gebruikt met een sponsje. Deze heb ik op de tips van de nagels gedept. 


Na de laag glitters maakte ik de blaadjes van de bloemen. Ik deed wat gellak op een papiertje en met een penseel maakte ik de blaadjes en kleurde deze in. Toen 2 min in de lamp.. En na die 2 minuten leken de blaadjes een beetje op een verdort zielig hoopje haha. Nadien ben ik nog tweemaal over de blaadjes heengegaan om in ieder geval bovenstaand effect te verkrijgen.

Vervolgens maakte ik met een witte striper (dus met gewone lak weer) de streepjes en details in de bloemen. Dit omdat ik natuurlijk doorhad dat anders dat ook weer zou gaan krimpen in de lamp. Lesje geleerd. Gellak is onwijs leuk, maar de details maken we met lak, anders krimpt de boel!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations