zondag 27 december 2015

Christmasweek #6

De kerstdagen zijn inmiddels weer voorbij, maar ik plak er gewoon gezellig een derde kerstdag met nailart aan vast! Deze nailart heeft een beetje kerst en een beetje winter in zich!

Het is absoluut geen makkelijk na te maken nailart geworden. Ik ben er zelf ruim een uur mee bezig geweest (zonder de tijd van het wegvijlen en opvullen van de gel). Maar missie geslaagd, want ik vind het een erg leuke nailart geworden!


De wijsvingers, pinken en duimen hebben zo ongeveer hetzelfde design. De basis bestaat uit een witte, roze en rode lak welke ik met behulp van een sponsje door elkaar mengde op de nagels. Met wat zilveren glitter lakte ik een deel van de nagel waar vervolgens rode rhinestones of rode sterretjes opzitten. 

Op de middelvingers en ringvingers tekende ik wanten en een kerstmuts.Deze tekende ik uit de losse hand met behulp van stripers en penselen. De kerstmutsen heb ik wat extra diepte gegeven door glitter op het wit toe te voegen (dit zie je op de foto's helaas bijna niet!). Op de wanten stempelde ik nog een klein sneeuwvlokje, de rest van de details zijn gemaakt met de hand. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations