zaterdag 26 december 2015

Christmasweek #5

Oke de tijd vliegt echt letterlijk voorbij. 26 december 2015, tweede kerstdag en nog maar een paar dagen op de teller voordat het nieuwe jaar weer begint. Maar voordat het zover is, natuurlijk eerst vandaag nog een kerstnailart (en stiekem morgen ook nog!).

Deze nailart vind ik persoonlijk zelf erg cute. Het is een french manicure in combinatie met kerstbeertjes en sneeuwvlokjes!


 Ik maakte eerst een french manicure met een donkerrode lak van sinful colors op alle nagels, behalve de ringvingers. De french trok ik mooi strak met behulp van een plat penseel en remover. Op de middelvinger stempelde ik vervolgens witte sneeuwvlokjes in twee formaten. In het midden van de grootste sneeuwvlokjes plaatste ik een zilveren rhinestone. 

Op de ringvingers tekende ik uit de losse hand de kerstbeertjes. Met een dottingtool maakte ik het hoofd, de pootjes en het oortje met een grijze lak. Vervolgens tekende ik de details met een zwarte striper en tekende ik schuin op het hoofdje een kerstmuts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations