woensdag 9 december 2015

[Gelnagels] Angel Wings

Het fijne aan veel foto's maken van nailarts is dat andere mensen daar weer inspiratie uithalen. Zo ook mijn eigen klanten, voor mij is het veel fijner wanneer klanten met een foto aankomen of een bepaald idee welke zij gezien hebben. Vaak is het dan een nailart die ik al eens bij één van mijn andere klanten maakte, of een nailart die een combinatie is van andere nailarts. Zo is ook deze nailart ontstaan als combinatie uit andere nailarts!

Deze nailart ontstond uit twee ideeën. Het eerste idee: de tweekleurige french manicure en het tweede idee: de vleugeltjes welke ik al eens in een andere nailart gebruikte! De combinatie van deze twee samen maakte deze nailart!


Ik maakte als eerste de tweekleurige french. Dit doe ik door eerst een witte french te maken. Vervolgens doe ik groene en blauwe lak naast elkaar op een sponsje. Dit dep ik over de witte french heen (natuurlijk wel pas wanneer de witte lak droog is). Als laatste trek ik de french strak met een plat penseel en remover.

Op de wijsvinger en ringvinger stempelde ik met wit de vleugeltjes. De andere nagels blijven gewoon rustig met de tweekleurige french!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations