donderdag 10 december 2015

Sinful Colors - Glass Pink

De laatste tijd heb je nog maar weinig swatches voorbij zien komen op Nailart Creations. De reden daarvan is eigenlijk simpel! Ik heb nog zo'n grote voorraad aan nailart foto's liggen dat ik het eigenlijk veel leuker vind om die te laten zien. Ik maakte op mijn eigen nagels een nailart met dit lakje, Glass Pink. Daarom vandaag toch even een swatch tussendoor!

Glass Pink is een lakje van Sinful Colors. Sinful Colors is te krijgen bij een select aantal Kruidvat fillialen in Nederland. De lakjes kosten €1,99 per stuk, een vrij budget merk dus!Glass Pink  is een heel licht subtiel roze lakje met fijne glittertjes. De lak is wat aan de sheer kant, dit betekent dat je je eigen nagels iets door de lak heen ziet. Hou je van heel subtiel, dan is dit een erg leuk lakje. De laatste paar weken is dit ook best een gewild kleurtje in de salon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations