donderdag 17 december 2015

[Gelnagels] Pink Ribbon

Oktober stond in het teken van pink ribbon/borstkanker. Ik weet dat ik een beetje laat ben, mja ach, beter te laat dan nooit toch? Vandaag daarom alsnog deze leuke subtiel Pink Ribbon nailart om te laten zien dat wij dames denken aan alle mensen met borstkanker!

Het is een subtiele nailart die vrij simpel te maken is, ook qua producten zijn dit dingen die bijna iedereen wel in huis heeft. Wat heb je nodig:
- Roze glitterlak (Golden Rose);
- Roze striper (Max);
- Sponsje.Met een sponsje maakte ik een gradiĆ«nt op de nagels. Je doet wat lak op het sponsje en deze dep je over de tips van de nagels heen. Wanneer dit goed droog is kun je op de ringvingers het pink ribbon logo maken. Ik heb deze zelf uit de losse hand met een striper getekend. Je hebt er ook stempels van, dus is freehand voor jou geen optie, kies dan voor een stempeltje. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations