zaterdag 5 december 2015

[Gelnagels] Graffiti Tips!

Time's Flying! Voor iedereen die vanavond pakjesavond gaat vieren, fijne avond! Wij doen dit jaar niets aan Sinterklaas. Ik ga gezellig even naar de Winterfair in Rotterdam en ga de avond eindigen met de film Krampus in de bioscoop, tussendoor breng ik de tijd lekker thuis door. Mochten jullie vandaag nog even een gaatje hebben om een leuke nailart te bekijken, hier is 'ie dan!

Voor iedereen die op dit moment denkt dat de crackle compleet uit is, ik hoor graag jullie mening aan het eind van dit artikel! Omdat hier de crackle ook al een tijd in de kast lag, hoop ik deze een nieuw leven ingeblazen te hebben!


Ik ga de nailart deze keer in stappen uitleggen. Dit zodat jij meteen mee kunt lakken en je precies weet bij welke stap je gebleven bent!
1) De eerste stap is het maken van een witte french manicure. Dit doe je gewoon lekker uit de losse hand, het hoeft absoluut niet recht, dit fixen we later!
2) Over de witte french ga je nu gekleurde streepjes aanbrengen. Verticale streepjes naast elkaar op de french, de kleuren kun je zelf kiezen. Ik gebruikte o.a. Geel, Roze, blauw en oranje.

3) Dit alles laat je eerst goed drogen. Nu pak je de zwarte crackle. Met de crackle lak je over de gehele french heen. dit hoeft echt niet netjes in een mooie lijn. Gewoon hop ervoor zorgen dat er een mooie crackle over het geheel heen zit.
4) Nu gaan we de mooie smile line in de french zetten. Je maakt een plat penseel nat met remover. Hiermee ga je langs de french manicure lijn om alle overige lak van de nagel te halen. Dit doe je net zolang tot je er een mooie smile line in hebt!

Wat vinden jullie na het zien van deze nailart van crackle? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations