woensdag 2 december 2015

[Gelnagels] Black/Green Glitter

Ik probeer de nailarts die ik laat zien hier altijd zoveel mogelijk afwisselend te houden qua niveau. Zo laat ik handgemaakte, gestempelde nailarts en moeilijk/makkelijke nailarts door elkaar zien. Mocht je nou nog niet zo'n nailart ster zijn, dan is de nailart van vandaag supereasy om na te maken en voor ieder ander ziet het ernaar uit alsof jij uren tijd in je nagels gestopt hebt!

Deze nailart is qua kleur vrij donker. Vind je dit te donker, pak dan kleurtjes naar keuze. Qua materialen heb je nodig:
- zwarte lak (revlon);
- Groene Glitterlak (China Glaze);
- Base- en topcoat;
- Sponsje.Ik bracht eerst twee dunne laagjes zwarte lak aan over de gehele nagel. Dit liet ik eventjes drogen. Vervolgens deed ik de groene glitterlak op een hoekje van het sponsje. Dit sponsje depte ik over de tips van de nagels heen om een gradiƫnt te maken. Op deze manier lopen de kleuren dus in elkaar over. Het donkergroen ziet er hier heel subtiel uit op het zwart!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations