donderdag 31 december 2015

[Video] Gelnagels 2015 #1

Vorig jaar maakte ik voor het eerst een verzamelvideo met gelnagels welke ik gezet had in het jaar 2014. Leuk om even alles bij elkaar te zien en voor mij ook erg leuk om weer even kort terug te blikken op alle nailarts! In 2013 deed ik dit al met nailarts welke ik op mijn eigen nagels maakte, wederom deed ik dit ook in 2014. Dit jaar maakte ik op mijn eigen nagels niet onwijs veel nailarts, vanwege de drukte liep ik er zelf vaak toch wat simpeler bij.

Niet getreurd natuurlijk, je kunt altijd de vorige videos nog even terugkijken! Ik zal hieronder even een kort lijstje maken met de jaartallen en de bijbehorende artikels waar de videos instaan!

- Nailarts 2011 / 2012 / 2013

- Nailarts 2014

- Gelnagels 2014


Dit jaar lukte het mij niet om alle foto's in één video te plaatsen. Dit betekent natuurlijk dubbel zoveel plezier. Vandaag laat ik jullie # 1 zien! Morgen kunnen jullie genieten van #2 (of je kijkt nu natuurlijk alvast op mijn youtube account!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations