vrijdag 13 mei 2016

[Gellak] Pink Love Theme

Deze nailart maakte ik wederom op natuurlijke nagels met behulp van een quida gellak en stempels! 

Je hebt maar een aantal producten nodig voor deze leuke zomerse love nailart!


- Roze lak (ik heb een gellak van Quida gebruikt);
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Imageplates hartjes.


Ik lakte alle nagels eerst met twee laagjes gellak. Vervolgens stempelde ik verschillende hartjes over de nagels heen met de ringvingers als accentnagels, deze hebben een net ander design als de overige nagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations