woensdag 4 mei 2016

[Gelnagels] Pink Butterfly

Nu het weer beetje bij beetje steeds wat meer opknapt, komen ook steeds vaker de felle kleurtjes weer uit de kast. I love it! Deze nailart is vrolijk, zomers en met behulp van weinig materialen vrij gemakkelijk te maken!


 
De materialen welke je nodig hebt:
- Donkerroze lak;
- Sponsje;
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Imageplate met vlinders en bloemen (Dashica).

De ringvingers worden een full color, deze kun je alvast geheel lakken. Het mooist is om dit te doen met twee dunne laagjes. Voor de andere nagels heb je het sponsje nodig. Doe wat lak op een hoekje van het sponsje en dep deze over de uiteindes van de nagel om een leuke gradiƫnt te krijgen.

Het roze laat je eerst goed drogen voordat je kunt gaan stempelen. Op zijn minst 10 minuten even goed laten drogen! Op de ringvingers stempelde ik met wit een grote bloem. Op de andere nagels stempelde ik met wit een schattig vlindertje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations