zaterdag 7 mei 2016

[Gelnagels] Colorful Patches!

Deze nailart is toch wel één van de meest uitdagende nailarts welke ik de laatste tijd gemaakt hebt. Kleurrijk, vrolijk, maar wel lekker proppen op het kleine oppervlak welke aanwezig is!Wanneer iemand met een bepaald idee komt, is het altijd even afwachten of de uitwerking van zoiets wel lukt. Ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben met het resultaat. Ik vond de nailart uiteindelijk wel erg vrolijk geworden! Het zal niet ieders ding zijn, smaken verschillen gelukkig!

Dit is wel zo'n nailart waarbij een stap voor stap uitleg niet te doen is. Ik ben er vrij lang mee bezig geweest, maar ook alle nagels zijn weer anders. Ik heb in ieder geval gebruik gemaakt van de kleuren blauw, roze en groen. Daarnaast gebruikte ik een zwarte en witte striper en een dottingtool om op de kleuren de patronen te tekenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations