dinsdag 31 mei 2016

[Gelnagels] Pink One Stroke Flowers

Vandaag weer een leuke volle nailart met one stroke bloemen! Deze dame was voor mij zo lief om als model te gaan zitten voor de bloemen. Voor mij een mooi moment om een keer een uitgebreide one stroke nailart uit te proberen!


Als basis gebruikte ik een lichte roze french manicure. De french maakte ik met een pastelroze lak van P2. De french trok ik strak met behulp van een schuin penseel en wat remover. 

Ik maakte met lichtroze en paarse acrylverf de bloemen. Ik schilder de bloemen met een One Move 2 penseel van Crystal Nails. Dit is een heel fijn schuin afgesneden penseel om one stroke nailart mee te maken. De blaadjes maakte ik met donkergroene en witte acrylverf. Met een dottingtool zette ik nog wat stipjes als hart van de bloem.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations