zaterdag 21 mei 2016

[Gelnagels] Angel Wings

Het is eventjes stil geweest op Nailart Creations i.v.m. met tijdgebrek. Maar vanaf vandaag weer helemaal terug! :) Kijk je weer mee naar een nieuwe nailart?

Deze nailart is een combinatie van stamping en losse glitter! Door de lichte blauwe kleur en de vleugels krijgt deze nailart een beetje een engelenthema! De volgende producten heb ik gebruikt:
- Lichtblauwe lak (Fogan);
- Witte lak met suede finish (Catrice);
- Witte stempellak (essence);
- Stempel/Scraper;
- Dashica plate met vleugels;
- Topcoat;
- Losse witte glitters. 


Je begint eerst met het lakken van de nagels. Alle nagels blauw, behalve de ringvingers, die lak je met de witte lak. Dit laat je goed drogen voordat je verder gaat. 

Wanneer de lak droog is kun je de nailart gaan maken. Ik lakte eerst een laagje topcoat over de witte kleur. Daar strooide ik direct de witte glitter overheen. Over de andere nagels stempelde ik met wit de vleugels. De glitternagels geven overigens het mooiste effect als je daar niet overheen lakt met een topcoat. Laat deze nagels goed drogen. Veeg de overtollige glitter er vanaf en laat ze lekker zo! Het effect zal na een aantal dagen wel minder worden natuurlijk
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations