zondag 22 mei 2016

[Gelnagels] Natural look With Flowers

Deze nailart is onwijs snel en gemakkelijk te maken. Oogt naturel, maar heeft toch net even iets speciaals!

Voor deze nailart heb je heel weinig nodig. Ik heb de nagels een wat rozige gloed gegeven met gel, je kunt zelf een verzorgingslakje naar keuze kiezen. Verder heb je nodig:
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Stampingplate met design naar keuze;
- Roze rhinestones. 


Je zorgt er in eerste instantie voor dat je nagels mooi gevijld zijn en dat je je nagels hebt voorzien van het lakje naar keuze (dit kan een doorzichtig lakje, verzorgingslakje of een kleur naar keuze zijn, ook dit is leuk!). 

Vervolgens stempel je op de ringvingers de stempel naar keuze. Ik ben niet zo van het verplicht opleggen van een bepaald product, dus kijk vooral lekker in je eigen collectie wat je hebt liggen en wat eventueel een beetje op bovenstaande stempel lijkt! In het hart van de bloem plakte ik een lichtroze rhinestone om het geheel een beetje op te fleuren!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations