vrijdag 27 mei 2016

[Gelnagels] Stripes Fun!

Deze nailart is onwijs leuk om te proberen om met stripers te werken en om een leuke gradiënt te maken! Klaar? Zorg er dan voor dat je de volgende materialen al klaar hebt liggen:

- Zilveren glitterlak (Catrice);
- Sponsje;
- Zwarte striper;
- Groene striper.


Als basis heb ik een zilveren glitter gradiënt gebruikt. Dit is een overloop van de zilveren glitter naar de natuurlijke nagel. Hier heb je het sponsje voor nodig, doe wat lak op het sponsje en dep deze over de natuurlijke nagel om de overloop te maken. 

Wanneer de basis droog is kun je de lijntjes gaan zetten met de stripers. Ik zette om en om steeds een lijntje met zwart of groen. Net zolang totdat het op de nailart hierboven lijkt. Natuurlijk kun je ook spelen met de lijntjes door ze anders te plaatsen. Het toevoegen van stipjes kan ook erg leuk zijn!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations