woensdag 25 mei 2016

[Gelnagels] French blue Flower

Deze nailart is onwijs leuk om eens te proberen wanneer je begint met stempelen! Het enige wat je nodig hebt is een stamping plate met een los bloemetje welke je kunt gaan stempelen! 


Ik maakte eerst de witte french manicure op de nagels. Ik deed dit zelf met witte gel, maar natuurlijk kun je gewoon witte nagellak gebruiken om de french te maken. Met een lichte blauwe lak stempelde ik langs de zijkanten een bloem half op de french, half op het nagelbed. Met een witte striper bracht ik wat extra detail in de bloem en met een dottingtool zette ik in het midden een stip als hart van de bloem.

Om de nailart helemaal af te maken bracht ik nog een lijntje stipjes aan langs de witte french. Mocht je dit niet leuk vinden kun je dit natuurlijk ook weglaten. Ik vind het juist wel wat hebben i.c.m. de bloemen!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations