maandag 16 mei 2016

Personal #20

De eerste werkweek na de meivakantie zit er alweer op, en wat was het nog een heerlijk weertje de afgelopen week! Helaas is het weer inmiddels compleet omgeslagen en is het nu koud, maar we houden goede hoop op mooi weer binnenkort! Maar nu eerst weer wat foto's van de afgelopen week!

Heerlijke dramaking Verschoor! Plaats hier al uw dramatische opmerkingen haha!
In de salon heb ik een heerlijk divers weekje gehad. Gelnagels, glitters, thema nailarts, gellak nailarts, matte nailarts ik heb deze week vanalles gezien!

Afgelopen donderdag moest Bob terug naar de dierenarts om zijn hechtingen te laten verwijderen. Hij was het totaal niet eens met het feit dat de dierenarts een beetje aan de hechtingen moest trekken om ze door te snijden. Daarom besloot meneer ook dat hij absoluut niet in zijn mandje bleef zitten, maar de terugweg in de auto gewoon in mijn nek wilde liggen. Tsja, vooruit dan maar!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations