donderdag 12 mei 2016

[How To] Tweekleurige french manicureIets wat ik zelf altijd onwijs mooi vind, is de tweekleurige french manicure. Ik vind dit altijd net even iets mooier dan een gewone één kleurige french, maar is ook onwijs leuk te combineren met heel veel verschillende soorten nailart. Het leukste van alles? Wanneer je eenmaal door hebt hoe je een tweekleurige french kunt maken, gaat het steeds makkelijker en sneller!De materialen welke je nodig hebt kun je alvast klaarleggen. Je hebt nodig:
-          Nagellakremover;
-          Plat penseel (eventueel schuin afgesneden);
-          Witte lak;
-          Twee kleuren lak naar keuze (ik koos lichtroze en rood);
-          Sponsje.
Per stap geef ik uitleg en laat ik je foto’s zien hoe jij zelf deze leuke tweekleurige french manicure kunt maken. Wanneer je goed naar de foto’s kijkt en de stappen volgt, gaat het je vast en zeker lukken!

Stap 1) Je begint eerst met het maken van een witte french manicure. Dit hoeft absoluut niet recht of netjes. Gewoon hoppa uit de losse hand een witte rand maken. De witte french is geen must, maar mocht je je kleuren mooi fel willen zien raad ik dit wel aan. Bij hele donkere kleuren is een witte basis niet altijd nodig.Wanneer je witte rand droog is, kun je verder met de kleuren. Hier heb je het sponsje voor nodig, dus pak deze alvast!

Stap 2) Doe net zoals ik op de foto gedaan heb, van iedere kleur een streep lak op het sponsje. Gewoon tegen elkaar aan, laat geen ruimte tussen de twee kleuren, dan blijf je namelijk wit zien. 

Stap 3) Nu dep je het sponsje over de tips van je nagels heen. Zorg dat je het hele witte randje goed bedekt. Beweeg het sponsje een beetje van links naar rechts zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Zo zie je links een mooie donkere kleur, in het midden de overloop en rechts de lichte kleur. Ook dit hoeft niet netjes, want de mooie smile line ga je er later in maken. Stap 4) Nu gaan we de mooie strakke rand in de french maken. Hier heb je het platte penseel en de remover voor nodig. Dip het penseel in de remover en begin linksboven. Ga met het penseel langs de rand om er een mooie ronding in te maken. Zie de tweede foto hoe het er dan al uit begint te zien ten opzichte van de rechter kant van de nagel. 


Uiteindelijk is het resultaat dus zoals hierboven. Je kunt je nagels zo laten, maar je kunt ook er ook voor kiezen om er iets extra’s bij te doen.Hierboven zie je een voorbeeld van een tweekleurige french waarbij ik als accentnagel op de ringvingers bloemen gemaakt heb. Helemaal aan het begin van het artikel liet ik een roze/witte french zien en daarbij heb ik stempels gezet. Je kunt dus op heel veel manieren combineren met deze tweekleurige french manicure! Ook qua kleuren kun je het niet gek genoeg bedenken!
Veel plezier met het maken van deze nailart!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations