vrijdag 6 mei 2016

[Gelnagels] French Manicure Silver Twist

Wanneer een french manicure mooi gezet is, vind ik dit altijd onwijs chic staan op de nagels. Helaas zie je nog steeds veel ongediplomeerde dames die kunstnagels zetten en witte tips op het nagelbed plakken waardoor de verhouding van de nagel niet meer klopt. Wanneer je onthoudt dat de witte french nooit langer dan 1/3e van de nagel mag zijn, weet je in ieder geval zelf of de gezette nagel wel of niet klopt! Bij deze set nagels combineerde ik de simpelheid van een witte french manicure met een beetje handwerk en een beetje stempels. De witte french manicure maakte ik met behulp van een covergel en een witte gel. Je kunt zelf gewoon witte lak gebruiken voor je french manicure.

Op de ringvingers maakte ik geen french manicure, maar een zilveren gradiĆ«nt. Ik bracht wat glitterlak (Catrice) aan op een sponsje en depte deze over de uiteindes van de nagels om een overloop te maken. Bij de overige nagels zette ik een dun zilver lijntje boven de witte french. 

Toen de zilveren gradiƫnt droog was stempelde ik met wit een afbeelding over deze nagel heen. Deze afbeelding koos ze zelf uit en is afkomstig van een Dashica plate. Maar je kunt natuurlijk iedere random afbeelding kiezen welke jij leuk vindt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations